• 1 Mobilni marketing
  • 2 Budite uvek u centru pažnje!
  • 3 Reklamirajte vaš proizvod ili brend na atraktivan način !
  • 4 Novo, opušteno i veoma zabavno !

Segway prodaja

EKOLOŠKO VOZILO – GO GREEN!!

Ovo je vozilo budućnosti. Vozilo zelenog transporta! U vreme sve većih zagađenja, prenatrpanosti gradova automobilima, gužvi… ovo je idealno rešenje da se brzo, sigurno, ekonomično i ekološki vozite, čuvajući svoju životnu sredinu i za naše potomke.

Segway je i ušteda - za pređenih 190 km potroši se električne energije po ceni jedne litre benzina.

Jedinstveno, ekološko samobalansirajuće vozilo impresivnih karakteristika. Dva paralelno postavljena točka koja se pri kretanju suprostavljaju zakonima fizike privlače veliku pažnju i čine ovo vozilo jedinstvenim. Ključni elemant je žiroskop koji se do sada koristio u vojnoj i avio industriji. U vozilu je ugrađeno 5 žiroskopa povezanih na 2 procesora i 2 motora.

Upravljanje je veoma jednostavno. Što ste više nagnuti napred vozilo se brže kreće. Kočite ispravljanjem tela, a nazad se krećete pomeranjem težine tela unazad. Na taj način vozilo postaje deo vas, i čini da se osećate kao da letite.

Savladava uglavnom sve gradske uzbrdice i nizbrdice, vrlo je okretan, skoro nečujan i ubrzava gotovo trenutno. Maksimalna brzina je do 23,7 km/h, baterija izdrži do pređenih 40-50 km.

Vozač na kompjuteru ima mogućnost praćenja podataka kao što su trenutna brzina, vreme, stanje baterije. Aktivnu zaštitu osigurava alarmni uređaj sa blokadom točkova. Potpuno je ekološko vozilo. Dakle, idealno vozilo za grad. Ne postoji više problem pronalaska parking mesta niti plaćanja kazni za nepropisno parkiranje. Izbegavate gužve, jeftinije se vozite i možete ga parkirati i u zatvorenom prostoru. Dovoljno je da napunite baterije u toku noći, kao što punite svoj mobilni telefon. Nije potrebna nikakva vozačka dozvola, a za obuku je potrebno 15 -ak minuta.

U osnovnoj ponudi kod nas postoje 2 modela: I-2 i X-2. I-2 je predviđen za prevoz u urbanim sredinama dok je X-2 sa širim točkovima jos stabilniji i podesniji za prirodu, šume, neravnije terene…

Pored navedenih modela postoji i model I-180 u raznim bojama.